fbpx

KONSTRUKTIONER 

TRADITIONELLE HÅNDVÆRKSTRADITIONER 

 

KONSTRUKTIONER I HØJ KVALITET

Vi leverer træ- og tømmerkonstruktioner til store og små projekter. Eksempelvis konstruktioner til bolig- og erhvervsbyggerier og restaureringsprojekter. Eller mindre konstruktioner som udhuse, pavilloner, sheltere, broer og legepladser.

Alle vores konstruktioner udføres i ed med de klassiske håndværksmetoder. Og vi går aldrig på kompromis med vores materialer. Vores træ til fuldtømmerkonstruktioner er savskåret og ovntørret fra danske og europæiske savværker.

Træet er udvalgt ud fra forskellige parametre. Det gælder bæredygtighed, holdbarhed og udtryk. Og træet lever altid op til vores høje sikkerhedskrav. Materialeudvælgelsen og forarbejdningsprocessen er din garanti for høj kvalitet i den færdige konstruktion.

MODERNE PRODUKTION

Vi sikrer dig en hurtig og effektiv produktions- og etableringsproces. Vi har en innovativ tilgang til teknologi og en moderne maskinpark, hvor vi udfører alle former for konstruktioner.

Vores maskiner kan udføre klassiske tømmersamlinger som ligeglad, fransklås m.m

BÆREDYGTIGT BYGGERI

Træ og fuldtømmer som bærende ramme i nybyggeri, renovering og restaurering giver dig et bæredygtigt byggeri. Og med respekt for traditionelt håndværk.

Du begrænser udledningen af CO2, hvis du vælger at bygge i træ eller tømmer kontra fx beton. Træ binder CO2 mens det vokser. Og er dermed et af de mest miljøvenlige råstoffer, som du kan bruge i dit byggeri.