fbpx

ARKITEKTUR & DESIGN 

VI SKABER FREMTIDENS NATURLIGE BYGGERIER  

 

BYGGERI MED SJÆL OG KARAKTER

Vi stræber efter at skabe byggerier med sjæl og karakter – skabt ved stoflig sammenspil mellem detaljer, overflade og materialitet.

Hvert projekt bliver designet ned i mindste detalje. Dette sker gennem dialog for at sikre brugerens ønsker og behov. Og det gør hvert projekt nærværende og unikt.

Vi hjælper med alt fra skitsering og opførelse af byggerier til indretning. Herunder fremstilling af specialdesignet inventar og møbler.

DE RETTE MATERIALER TIL RETTE FUNKTION

Vi fokuserer på bæredygtighed i alle byggeriets aspekter. Fra materiale, ressourceoptimering, byggeproces, indeklima, arkitektonisk formgivning til holdbarhed og vedligeholdelse. Vi skaber en fremtidssikret værdi i byggeriet. Og med bedre rammer for det liv, som leves deri.

Vores foretrukne materiale er træ. Vi arbejder med træets ærlige og naturlige udtryk. Og vi fokuserer på at vise træets strukturer og fibre. Vi ser på, hvilke egenskaber materialet har. Og hvordan vi kan give materialet den bedste fremtoning og længste levetid.

NÆRVÆRENDE ARKITEKTUR

Vi arbejder primært med projekter i træ med et ærligt, enkelt og tidsløst skandinavisk udtryk. Vi har altid fokus på det gode håndværk og de små detaljer.

Vi skaber nærværende arkitektur, som forholder sig til omgivelserne. Og som forholder sig til de anvendte materialer og det liv, som leves i bygningerne.

Vi ser på bygninger som en helhed, hvor funktionalitet er tilpasset den enkeltes behov. Hvor ingen rum er kedelige rum. Og hvor forholdet mellem ude, inde og omgivelserne vægtes højt.

DET NATURLIGE SAMARBEJDE

Vi arbejder tæt sammen på tværs af faggrupper. Og vi er i nær relation og dialog med vores kunde. Vi kan altid blive bedre – og det opnår vi i fællesskab.

Vi forbinder og udfordrer forholdet mellem traditionelt håndværk og ny teknologi. Og gør det til en naturlig del af vores formgivning og proces.