fbpx

BYGGERI TIL TIDEN 

DIN GARANT FOR EN PROFESSIONEL BYGGEPROCES 

 

ERHVERVSBYGGERI

Vi har beskæftiget os med byggeri i mange år. Vi ved, at pris, tid og kvalitet er essientielle for det færdige resultat. Og fundamentet for et godt samarbejde.

Vi sikrer transparens og dokumentation i processen. Og som din rådgiver skaber vi tryghed i hele byggeprocessen.

Vi er klar til at hjælpe dig, hvad enten det er som din totalentreprenør eller hovedentreprenør.

BOLIGBYGGERI

Skal vi opfylde dine boligdrømme?

Vi er din garant for en sikker og professionel byggeproces. Og vi sørger for at dine ønsker og behov opfyldes.

Vi har fokus på bæredygtighed i alle faser lige fra byggeri til design, indeklima, rumoplevelse, holdbarhed og vedligehold.

Vores drivkraft er passionen for at skabe dit unikke hjem. Vi udfører opgaven for dig, uanset om du er privatperson med husdrømme. Eller om du som erhvervskunde skal have opført dit næste kvalitetsbyggeri.

RESTAURERING

Står du overfor et restaureringsprojekt? Vi har mange års erfaring med restaurering af bl.a. slotte, godser og herregårde.

Vi ved, hvor meget det kræver at udføre opgaverne med respekt for det arkitektoniske udtryk. Og hvor afgørende detaljerne er for det endelige resultat.

Vi udfører opgaverne, og vi fungerer som din rådgiver. Vi har gjort os erfaringerne, så du slipper for besværet.

PROJEKTUDVIKLING

Projektudvikling er en del af vores entreprisearbejde. Dvs. vi tilbyder vores kunder noget andet end de almenkendte entrepriseydelser.

Detaljer, materialer og udformning skal falde i hak med en skarp tidsplan og et fast budget. Det ved vi fra mange års erfaring med etableringer og restaureringer. Det er vigtigt at udføre projekterne ud fra et helhedsperspektiv. Et perspektiv hvor både traditionelt håndværk og innovation er en del af projektet. Innovation i form af nye metoder, materialer eller samarbejder.

Vores selskab RIIS Estate har bl.a. indgået et samarbejde med Monomal. Sammen opfører vi arkitekttegnede huse: Monomade House. Vores samarbejde bygger på en fælles passion for traditionelt, skandinavisk håndværk og byggeri. Og en forståelse for hvordan bæredygtigt byggeri optimerer byggeprocessen, indeklimaet og forlængelse af husenes levetid.

Byggeri med omtanke og omhu er kendetegnende gennem hele projektet.

Læs mere om husene og samarbejdet her.

 

KOM I GANG MED DIT PROJEKT

Vi har mange års erfaring med nøglefærdige projekter. Og vi sikrer at økonomi, leverance og kvalitet er som aftalt. Vores komplette løsninger uden uforudsete merudgifter. Vi arbejder for private såvel firmaer og offentlige instanser. Og vores egne kvalificerede håndværkere sikrer, at udførelsen lever op til det aftalte.Hvordan kommer du nærmere dit drømmeprojekt? Kontakt Morten Petersen for en snak om ønsker og behov for dit næste projekt.

Morten Petersen

Forretningschef
RIIS Entreprise
mope@riis-entreprise.dk
+45 22 10 38 87