fbpx

BYGGERI MED OMHU 

VI BYGGER PÅ ET SOLIDT FUNDAMENT 

 

OM OS

RIIS Entreprise A/S er en moderne entreprise- og tømrervirksomhed, hvor teknologi og traditionelt håndværk forenes.

RIIS Entreprise har sit afsæt i byggebranchen med mange års erfaring inden for byggeentrepriser, restaurering, service og vedligehold. I dag er virksomhedens primære forretningsområder erhvervs- og privatbyggeri, trækonstruktion samt projektudvikling under navnet RIIS Estate A/S. Virksomheden har en byggeafdeling i Tyskland under firmanavnet RIIS Construction GmbH.

HISTORIE

Virksomheden blev grundlagt som “H. Riis & Søn” af Harald Riis i 1965 i Kolding. Harald havde med sin tømrerbaggrund en vision, at solidt håndværk og høj kvalitet skulle gå hånd i hånd. I starten konstruerede og producerede virksomheden bygningselementer til industrielle bygninger på bestilling. Med tiden blev også håndværkselementer til restaureringer en af virksomhedens hjørnesten.

Haralds ældste søn, Tage Riis, fulgte i sin fars fodspor. I 1970 overtog han ledelsen af virksomheden. Herefter fortsatte han de gode takter med både bygnings- og håndværkselementer til restaureringer.

I 1979 påbegyndte Tage restaureringen af det anerkendte slot, Koldinghus, som blev hans livsværk.

HISTORIE

I 1981 besluttede Tage at overdrage ledelsen til sin ældste søn, Søren Riis. Søren havde, ligesom sin far og farfar, et svendebrev inden for tømrerfaget. Han fortsatte hvor faderen slap med den igangværende restaurering af Koldinghus. Efterfølgende fulgte restaureringer af slotte, godser og herregårde samt fredede ejendomme rundt omkring i Danmark.

Søren havde en passion for klassiske håndværksmetoder og moderne teknologi. I 1983 valgte han at satse stort og etablere sit eget snedkeri, RIIS Snedkerier. I dag er RIIS Snedkerier en afdeling i RIIS Entreprise.

Harald Riis grundlagde virksomheden i lokalerne på Værkstedvej i Kolding. Med årene var faciliteterne blevet for små. I 2000 opførte Riis Entreprise A/S nye bygninger på Gejlhavegård, Kolding i samarbejde med arkitekt, Tormod Olesen. Senere flyttede virksomheden til endnu større lokaler på Jernet 39 i Kolding.

VISION

At skabe en ny tilgang til byggeri. En tilgang hvor bæredygtighed og respekt for naturen sikres i alle aspekter af byggeprocessen. Hvad lånes af naturen, gives tilbage til naturen.

Vi kalder det: Byggeri med omtanke.

MISSION

At levere rådgivning, konstruktioner og design i én samlet løsning. Vi kombinerer byggeledelse med passion og viden inden for det traditionelle snedkerhåndværk. Drivkraften er bæredygtighed i hele processen. At skabe et miljø med respekt for nordisk designtradition. Og at levere en unik løsning. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Vi kalder det. Byggeri med omhu.

RIIS GROUP

RIIS Entreprise A/S er en del af koncernen, RIIS Group, som er en af Europas førende virksomheder inden for butiks- og indretningsbranchen. Koncernen har over 25 års erfaring i design, udvikling og etablering af komplette løsninger til butikker, restauranter, caféer, kontorer og hoteller. Og har etableret butikker og restauranter i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien og Amerika.